Home » How to order?

Hoe moet je een bestelling plaatsen bij Hercules Clothing?

Voeg de producten die u graag wilt kopen toe aan je winkelmandje en druk op het icoontje bestellen.
Vervolgens moet het bedrag dat bij "totaal" staat overgemaakt worden naar ons, zodat wij het pakketje kunnen opsturen. U zult echter niet kunnen betalen via de site. Voor de betaling nemen wij zsm contact met u op. Lees aandachtig verder!!
Na het bestellen, moet je je gegevens doorgeven aan ons. Wij verzoeken u ook uw mobiele telefoonnummer in te vullen om het gemakkelijkst met u in contact te komen. Wij zullen na dit proces een mailtje ontvangen dat u een bestelling heeft geplaatst, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Per berichtje via Whatsapp, krijgt u de gegevens van ons waar het bedrag naar overgemaakt moet worden.

Betaling kan dan als volgt:

> IDEAL
> PAYPAL
> CREDITCARD D.M.V PAYPAL
> PAYSAFE

De bestelling wordt verzonden met PostNL en voor 15:00 bestellen betekent de volgende dag in huis. Vertrouwt u het niet helemaal met bestellen, dat is natuurlijk geen enkel probleem, neem dan contact met ons op met behulp van de optie "Contact" in het menu. Wij zullen uw genoeg bewijs leveren zodat u met een goed gevoel de betaling kunt afronden. Wilt u graag betere en heldere foto's of u wilt u meer informatie over de maten, neem dan ook contact met ons op. Op instagram zult u genoeg foto's kunnen aantreffen, om uw probleem daarover te verhelpen.

U heeft als klant recht op een week retourgarantie, de verzendkosten zullen helaas niet vergoed worden. 

Dank U wel , HERCULES CLOTHING